Ett mer humant konsultbolag

Ambition, kompetens och omtanke. Till varandra, men även mot våra kunder, användare och medmänniskor.

Tillsammans skapar vi framtiden 🚀


Du borde vara här

Hälsosammare Vanor

5000 kr/år i friskvårdsbidrag
Hälsoutmaningar
Extra hälsoförsäkring

Tryggare Anställning

Tech Sverige-kollektivavtal
Fast månadslön
Uppdragstillägg
Förskottssemester

Personlig Utveckling

Utbildning som passar dig
Relevant certifiering
Personlig coaching

Gemenskap
& Nätverk

Event varannan månad
Var med i vår konsultstyrelse
Uppföljning minst var 6e vecka med konsultchef


Tillsammans skapar vi framtiden

Human IT är ute efter något så enkelt och försiktigt som att ta avstamp i dagens IT-bransch och förändra den tillsammans med dig. Att erbjuda en verksamhet baserad på ambition, kompetens, förståelse och omtanke. Till varandra, men även mot våra kunder, användare och medmänniskor.


FAQ

Har era konsulter friskvårdsbidrag?

Inte nog med att de har friskvårdsbidrag, våra  Humaniter har 5 000 kr/år att sporta loss för. Det är den högsta summan som överhuvudtaget går att få i Sverige.

Hur jobbar ni med kompetensutveckling?

Varje anställd hos oss gör en kompetensplan tillsammans med sin konsultchef. Vi bekostar certifieringar och utbildningar och stöttar medarbetaren i sin utveckling. Vi har också ett gediget kompetensnätverk att nyttja bland kollegorna på Human IT och vi jobbar ständigt på nya vägar för att tal del av varandras kunskap. Vi har ett par utvalda leverantörer som det alltid finns tillgång till men anpassar även efter behov och preferenser. 

Vad menar ni med ”Human IT”?

Svaret är olika beroende på om frågan handlar om en kund eller konsult.

För kunden är det en försäkran om att personalen vi tillhandahåller är människor som tas väl omhand om, utvecklas professionellt med gott stöd och ser långsiktigt på att vara en Humanit.

När det gäller en konsult är det att hos oss är du alltid en människa först. Du ska ha stor möjlighet att själv påverka din arbetssituation och din karriärsutveckling, samtidigt som du alltid ska känna att du är en ovärdelig del av Human IT. För det är du.

Vilken typ av lönemodell har ni?

Vi erbjuder något så ovanligt som fast månadslön oavsett uppdrag. I och med vårt kollektivavtal med IT- & Telekom har våra konsulter en stor trygghet i sitt arbete.