Vi vet vad du behöver

Se vad vi kan göra för dig, med dig

Mer humant helt enkelt

Vi hjälper dig att utveckla och förbättra din it; dina system, dina applikationer och till och med din framtidsstrategi! Vår erfarenhet och expertis täcker ett brett spektrum av tekniker, branscher och områden.

Läs mer om Specialister / Human Support / Strateger

  • Vi vet att ett teams framgång beror på mer än enbart kompetens, det beror på mer än antal medlemmar.

    Vi är experter på att hitta rätt personlighet till uppdraget. Det är något vi är lika stolta som kända för.

    En Humanit är alltid grundligt intervjuad, referens- och bakgrundskontrollerad, och har även genomfört en personlighets-kartläggning.

    Från personlighetskartläggningen får vi data kring hur medarbetarens onboarding sker bäst, vilka styrkor och utvecklings-områden hen har, och även hur personen skulle passa in i ditt team.

  • Att planera en välfungerande IT-support är bland det svåraste som finns, låt oss hjälpa dig med det.

    Nu kan du på ett enkelt sätt snabbt hyra in en support-avdelning som täcker upp just ditt behov.

    Inga bindningstider, snabb startmöjlighet, flexibel utformning.

  • Vårt recept är enkelt, men inte simpelt.

    Det handlar lika mycket om människan som tekniken, lika mycket om känsla som teori.

    Vi kan visa vår process. Det är vårt sätt att nå alla som påverkas av förändringen och samtidigt alltid värna om den stora bilden.

    Vi tar dig fem år framåt.
    Vi tar dig till X.

HUMANITER

Din partner

En stark och konstant kommunikation är avgörande. Vi arbetar därför med tät kommunikation för att hela tiden utvärdera framsteg, identifiera utvecklingsmöjligheter och diskutera eventuella justeringar.

Ett framgångsrikt partnerskap är inriktat på långsiktigt samarbete. Detta kan inkludera möjligheten att utöka samarbetet till andra projekt eller tjänster över tiden. Den bästa partnerskapsmodellen är en som bygger på öppenhet, tillit, samarbete och gemensamma mål.

Tillsammans skapar vi framtiden 💚

VÅR VÄRDEGRUND

Gör skillnad

Nåt som är värt att göra är värt att göra på riktigt. När vi ger oss in i ett arbete gör vi det för att vi vet att vi kan göra en verklig förändring och förbättring, inte för att vinna snabba poänger som raskt svalnar av.

Bygg för livet

Det som planeras i teorin behöver inte alltid vara utfallet i praktiken, det vet vi. Därför har vi alltid fokus på teknikens samspel människan. Det gäller allt - arbete, vardagen och alla möjligheter däremellan.

Tillsammans skapar vi framtiden

Att forma morgondagen ligger oss varmt om hjärtat. Med tanke på teknikens halsbrytande utveckling och livets ofrånkomliga lunk är det en nödvändighet att samarbeta.