Press Release

Valmir Nerjovaj tillträder rollen som Consultant Manager

Human IT har haft en offensiv framfart inom IT och digitaliseringsområdet och har via sitt erbjudande och erfarenhet förmågan att hjälpa kunder med dess digitala resa men också förmågan att attraherat talanger och expertis inom hela IT-området. En kraftig expansion under åren 2021 – 2023 är en del av koncernens strategi vilket har resulterat i att Valmir Nerjovaj anställts som Consultant Manager på Human IT i Malmö.

Valmirs roll som Consultant Manager på Human IT i Malmö innebär att fortsätta utveckla Human IT´s befintliga konsulter samt driva processen att fortsatt attrahera den kompetens som bäst matchar Human IT och kundernas behov.

”Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig an uppgiften att få vara Consultant Manager för Human IT i Malmö. Human IT är ett spännande företag med höga ambitioner, ett kundnära entreprenörskap i kombination med mycket kompetenta medarbetare. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av att utveckla verksamheten vidare tillsammans med teamet i Malmö. Jag hoppas att Human IT´s kunder och medarbetare kommer att kunna dra nytta av de kunskaper och erfarenheter som jag förvärvat i mitt yrkesliv. Framför allt lockar Human IT med sin stora vilja och sina kunskaper inom digitaliseringsområdet och inte minst sitt humana synsätt”, säger Valmir Nerjovaj.

”Det känns jättebra att få in Valmir som Consultant Manager på i Malmö. Valmir har en gedigen bakgrund att utveckla nya affärer inom olika områden men även att omsätta nya tekniktrender till konkreta verksamhetsresultat samt att bygga vinnande konsultteam och grupperingar. Valmir som person är väldigt engagerande och han har förmågan att få både medarbetare och kunder att känna ett stort förtroende, mycket tack vare sin prestigelösa ledarstil i kombination med en positivism som smittar. Valmir har många års erfarenhet av att jobba som konsultchef och är van att jobba både strategiskt och operativt. Vi är mycket glada att äntligen ha Valmir på plats och står i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner”, säger Christopher Ström, CEO Human IT Syd.

Human IT´s strategi är att vara där teknik, människor och affärer möts. Genom att vara en human leverantör av framtidens teknologiska lösningar strävar vi även efter att vara en attraktiv arbetsgivare och partner. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa genom att skapa affärer med hjälp av ny teknik. Human IT´s vision är: A better digitalized world for Humans!

Human IT Sverige har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

 

Ytterligare information lämnas av:

Christopher Ström, CEO Human IT Syd, [email protected] , 076-662 51 01

Valmir Nerjovaj, Consultant Manager Human IT Syd, [email protected] , 070-846 36 41


Vill du veta mer? – Kontakta oss

Christopher Ström
CEO Human IT Syd

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV