Press Release

Sara Carling tillträder rollen som konsultchef på Human IT Väst

2020-11-04: Sara Carling går in i rollen som konsultchef för Human IT Väst

 

Human IT Väst är inne i en offensiv fas med att fortsätta stärka sin position på marknaden som ett specialistbolag inom Open Source och då främst inom DevSecOps.

Bolaget har ett stort tekniskt kunnande och humant synsätt och hjälper kunder att dra nytta av teknikutvecklingens möjligheter och att handskas med utmaningarna i ekosystemet.

Human IT Väst planerar för en expansion under de närmaste åren, som en del i detta har vi beslutat att stärka upp med en konsultchef som har humana värderingar och stor passion för affärer, IT och människor.

”Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig an uppgiften som konsultchef på Human IT Väst. Jag hoppas att Human IT´s kunder och medarbetare kommer att kunna dra nytta av de kunskaper och erfarenheter som jag förvärvat i mitt tidigare yrkesliv. Det skall bli oerhört kul att tillsammans med Human IT få vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Framförallt lockar Human IT med sin starka gemenskap och kultur och inte minst Västsveriges bästa specialistkonsulter. Jag kommer sätta högsta fart från dag ett”, säger Sara Carling med tidigare arbetslivserfarenhet ifrån A Society & Ework Group.

”Sara som person är väldigt engagerande och hon har förmågan att få både medarbetare och kunder att känna ett stort förtroende, mycket tack vare sin prestigelösa ledarstil i kombination med en positivism som smittar. Vi är mycket glada att äntligen ha Sara på plats och står i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner”, säger Teresa Utkovic, VD Human IT Väst.

Human IT´s strategi är att vara där teknik, människor och affärer möts. Genom att vara en human leverantör av framtidens teknologiska lösningar så strävar vi även efter att vara en attraktiv arbetsgivare och partner. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa genom att skapa affärer med hjälp av ny teknik.

Human IT Sverige har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Ytterligare information lämnas av:

Sara Carling, Konsultchef Human IT Väst, [email protected] , 073-374 65 24

Teresa Utkovic, VD/CEO Human IT Väst, [email protected] , 070-333 45 54

#Proudtobehuman #HumanIT


DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV