Press Release

Maurice Toma tillträder rollen som Head of Sales på Human IT Stockholm

Porträtt av Maurice Toma för Human IT Stockholm

2022-05-05: Maurice Toma tillträder rollen som Head of Sales på Human IT i Stockholm

Human IT i Stockholm har det senaste året haft stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Maurice Toma. En kraftig expansion under åren 2022 – 2025 är en del av koncernens strategi vilket har resulterat i att Maurice Toma anställts som Head of Sales på Human IT i Stockholm. För att möta Human IT Stockholm’s växande efterfrågan av IT-konsulter ämnar verksamheten i närtid anställa många nya stjärnor – och inom kort passera 100 konsulter i Stockholm.

”Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig an uppgiften att få vara Head of Sales för Human IT i Stockholm. Human IT är ett spännande företag med höga ambitioner. Ett kundnära företag med mycket kompetenta medarbetare lockar. Jag ser verkligen fram emot att vara en del av att utveckla verksamheten vidare tillsammans med teamet i Stockholm. Jag drivs av att hjälpa organisationer och att lösa deras vardagliga utmaningar inom IT. Varje kund har ett unikt behov och det är alltid otroligt roligt att leverera en lösning, eller konsult, som förbättrar kundens vardag. Kundnöjdhet och konsultnöjdhet går hand i hand och har alltid varit en rödtråd i mitt yrkesliv. Det som fick mig att välja Human IT är framför allt människorna hos Human IT. Genuina och värderingsstyrda individer som tar hand om varandra, och sina kunder. Jag vet att med min bakgrund och en stor entusiasm inför mitt nya uppdrag kommer jag att kunna bidra till Human IT´s fortsatta tillväxt.”, säger Maurice Toma.

”Det känns jättebra att få in Maurice som Head of Sales i Stockholm. Han har en gedigen bakgrund att utveckla nya affärer inom olika områden. Maurice som person är väldigt engagerande och han har förmågan att få både medarbetare och kunder att känna ett stort förtroende, mycket tack vare sin personlighet i kombination med en positivism som smittar. I vår satsning att stärka våra befintliga kundrelationer och utveckla nya är det därför mycket välkommet att Maurice nu börjar hos oss. Med sin breda förståelse av hela sälj- och leveransprocessen, där långsiktig kvalité skapas för båda parter, bidrar detta att Human IT utvecklar kundupplevelsen som helhet”, säger Carl Johan Bernadotte CEO Human IT Stockholm.

Ytterligare information lämnas av:

Maurice Toma, Head of Sales Human IT Stockholm, [email protected], 073-585 72 78

Carl Johan Bernadotte, CEO Human IT Stockholm, [email protected] , 076-307 27 75

#Proudtobehumanit #HumanIT #buildforlife #collaborationiskey #createforimpact


Vill du veta mer? – Kontakta oss

Carl Johan Bernadotte
CEO Human IT Stockholm
+46 76-307 27 75

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV