Press Release

Marcus Lindegren förstärker ledningen i Stockholm

Marcus Lindegren tillträder rollen som Konsultchef på Human IT Stockholm.

Human IT i Stockholm har de senaste åren haft stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Marcus Lindegren. Marcus tillträder rollen som Konsultchef och kommer aktivt att arbeta med personalfrågor, rekrytering och Employer Branding, detta för att ytterligare öka expansionstakten samt kvalitén.

Marcus har en har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med att attrahera, rekrytera och utveckla IT-konsulter. Marcus kommer senast från IT-hantverkarna, en del av Dustin, och innan det Tieto där Marcus verkade i 5 år. Marcus har bl a tidigare haft roller som Staff Manager, Service Architect, Manager Project Services och senast som Konsultchef på IT-hantverkarna. Marcus har en värdefull helhetssyn på vad som är viktigt för att nå framgång i konsultbolag då han tidigare har arbetat både lokalt och nationellt.

– Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig an uppgiften att få vara konsultchef på Human IT i Stockholm. Våra kunder kommer att kunna dra nytta av de kunskaper och erfarenheter som jag förvärvat i mitt yrkesliv. Jag ser stora möjligheter att ytterligare utveckla vår position till en ledande leverantör av IT-specialisttjänster med smarta lösningar som effektiviserar våra kunders IT-miljö. Det skall bli oerhört kul att tillsammans med ledningen på Human IT få vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Framförallt lockar Human IT med sina höga ambitioner, intressanta kunder, kompetenta medarbetare och humana synsätt. Jag hoppas kunna tillföra en hel del genom mina tidigare erfarenheter och kunskaper sedan mina många år i branschen, säger Marcus Lindegren.

– Marcus är en driven person och har en gedigen bakgrund från IT-branschen, hans drivkrafter är komplexa IT-projekt och HR-frågor. Marcus styrka ligger i hans goda samarbetsförmåga och fokus på vad som är bäst för kunden. Marcus som person är väldigt engagerande och han har förmågan att få både medarbetare och ledningen att arbeta mot gemensamma och utmanande mål, mycket tack vare sin prestigelösa ledarstil i kombination med en positivism som smittar. Vi är mycket glada att ha Marcus ombord och står i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner, säger Markus Närenbäck, CEO Human IT Sverige.

Human IT, som del av Lexicon IT-konsult, startade 2007 och har idag kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Human IT erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i norden inom områdena Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting.

 

Ytterligare information lämnas av:

Markus Närenbäck, CEO Human IT Sverige
[email protected]
070-851 36 11

Marcus Lindegren, Konsultchef Stockholm
[email protected]
073-545 52 55