Press Release

Almira Ismail förstärker ledningen i Stockholm

Almira Ismail tillträder rollen som Konsultchef på Human IT Stockholm.

Human IT i Stockholm har de senaste åren haft stark tillväxt och förstärker nu ledningen med Almira Ismail. Almira tillträder rollen som Konsultchef och kommer aktivt att arbeta med personalfrågor, rekrytering och Employer Branding, detta för att ytterligare öka expansionstakten i Stockholm.

Almira har en har lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med att attrahera, rekrytera och utveckla nyckelpersoner. Almira kommer senast från Bolero där Almira var verksam i nästan två år och innan det Ericsson där Almira under flera år verkade som Teamledare. Almira har en värdefull helhetssyn på vad som är viktigt för att nå framgång i konsultbolag då hon tidigare har arbetat både lokalt och nationellt.

–Det är med stolthet och stor entusiasm jag tar mig an uppgiften att få vara konsultchef på Human IT i Stockholm. Våra kunder kommer att kunna dra nytta av de kunskaper och erfarenheter som jag förvärvat i mitt yrkesliv. Jag ser stora möjligheter att ytterligare utveckla vår position till en ledande leverantör av IT-specialisttjänster med smarta lösningar som effektiviserar våra kunders IT-miljö. Det skall bli oerhört kul att tillsammans med ledningen på Human IT få vara med och fortsätta utveckla verksamheten. Framförallt lockar Human IT med sina höga ambitioner, intressanta kunder, kompetenta medarbetare och humana synsätt. Jag hoppas kunna tillföra en hel del genom mina tidigare erfarenheter och kunskaper sedan mina många år i branschen, säger Almira Ismail.

– Almira är en driven person och har en gedigen bakgrund från olika ledande roller, hennes drivkrafter är IT som möjliggörare och hennes ständiga fokus på konsulterna. Almira styrka ligger i hennes goda samarbetsförmåga och fokus på vad som är bäst för kunden. Almira som person är väldigt engagerande och hon har förmågan att få både medarbetare och ledningen att arbeta mot gemensamma och utmanande mål, mycket tack vare sin prestigelösa ledarstil i kombination med en positivism som smittar. Vi är mycket glada att ha Almira ombord och står i och med detta ännu bättre rustade för att fortsätta utveckla vår verksamhet i enlighet med våra höga ambitioner, säger Markus Närenbäck, CEO Human IT Sverige.

Human IT, som del av Lexicon IT-konsult, startade 2007 och har idag kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Human IT erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i norden inom områdena Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting.

Ytterligare information lämnas av:
Markus Närenbäck, CEO Human IT Sverige, [email protected] , 070-851 36 11

Almira Ismail, Konsultchef Stockholm, Almira.Ismail@humanit.se 070-716 60 45


Vill du veta mer? - Kontakta oss

Markus Närenbäck
VD Human IT
+46 708 51 36 11

DU KANSKE OCKSÅ ÄR INTRESSERAD AV