Press Release

Aina Mattsson blir ny vd efter Carl Johan Bernadotte på Human IT

2022-06-01: Aina Mattsson blir ny vd efter Carl Johan Bernadotte

Under våren har koncernledningen för Human IT Sverige, tillsammans med stockholmsverksamheten, utsett Aina Mattsson som ny vd för Human IT Stockholm. Nuvarande vd, Carl Johan Bernadotte, har med stor framgång lett Human IT Stockholm sedan 2017, och skiftar nu fullt fokus till koncernens sälj-, strategi- och processarbete för Human IT Sverige.

Aina tillträdde som affärsområdesansvarig inom verksamhetsområdet Digital Services för Human IT Stockholm sommaren 2021, som en följd av koncernens strategi att kraftigt expandera under år 2021-2024. Med tio års erfarenhet inom IT-branschen och ett flertal ledande positioner kliver Aina idag upp som vd för Human IT Stockholm.

– Human IT är inte bara digitalisering, cloud och ytterligare ett konsultbolag på den enorma IT-marknaden. Human IT har det där lilla extra, med främsta fokus på människan, medarbetaren och dess nära och kära. Det är något jag är otroligt stolt över att få vara en del av. Jag har det senaste året sett en enorm potential att bygga vidare och vässa våra tjänster och medarbetare ännu mer. Det är till stor del det som gör det till en ära att få ta över och leda Human IT Stockholm, säger Aina Mattsson.

– Human IT har höga ambitioner för de kommande åren, och för att nå våra tillväxtmål lämnar jag idag med varm hand formellt över vd-rollen för Human IT Stockholm till Aina Mattsson. Jag känner ett stort förtroende och ser verkligen fram emot denna utveckling för hela koncernen”, säger Carl Johan Bernadotte.

 

Om Human IT

Human IT´s strategi är att vara där teknik, människor och affärer möts. Genom att vara en human leverantör av framtidens teknologiska lösningar strävar vi även efter att vara en attraktiv arbetsgivare och partner. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa genom att skapa affärer med hjälp av ny teknik. Human IT´s vision är: “A better digitalized world for Humans”,

Human IT Sverige har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. www.humanit.se www.digitalaparaplyet.se

Ytterligare information lämnas av:

Aina Mattsson, VD Human IT Stockholm, [email protected], 076-326 16 64

Carl-Johan Bernadotte, Human IT Sverige, [email protected], 076-307 27 75

 

Ladda ner pressrelease som .docx >>