Vårt namn är noga valt
I det ryms vår passion för människor kombinerat med kraften i dagens teknologi.

Kort om oss

 

Vårt mål är att förbättra människors liv genom IT-lösningar. Vi är konsulter med kompetens inom digitalisering som strävar framåt tillsammans med våra kunder mot en mer human och hållbar värld.

 

Human IT hjälper dig och ditt företag och stärker konkurrenskraften genom att tillföra strategisk IT-kompetens och lösningar. Konsekvent har vi arbetat med att bli en komplett partner till företag och organisationer inom digitalisering. Vi erbjuder konsulter, ett helt team, lösningar eller paketerade tjänster.

 

”Vi är systemutvecklare, IT-tekniker, DevOps-experter, cloudarkitekter, IT-supporttekniker, projektledare, konsultchefer, digitaliseringsexperter, systemarkitekter m m. Tillsammans bildar vi Human IT och delar samma passion för människor och tech.”

 

Vi anser att de bästa IT- lösningarna skapas i samarbete där alla bidrar med sin kompetens; det är självklart att som konsult ligga i framkant inom sitt kompetensområde och därmed att ständigt utvecklas. Det är vad vi kallar det för IT-lösningar i världsklass!

Det är grunden för vår verksamhet och för dig som delar denna syn ska vi vara det självklara valet. Vi vet att det finns en enorm potential i att vårda företagskulturen. Human IT´s ledning lägger därför stor vikt vid att lägga kraft på att stärka och bekräfta de värderingar som organisationen står för, internt och externt.

Human IT har sitt ursprung i Lexicon IT-konsult

Human IT har sin historia inom varumärket Lexicon IT-konsult men i januari 2021 bytte vi namn till Human IT för att bättre kunna tydliggöra bolagets viktigaste värdering – humanism.

Det här är vår värdegrund

 

Human IT är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs i enlighet med våra värderingar och är vägledande för hur vi arbetar.

Create for impact

Genom engagerade och passionerade medarbetare så skapar vi värde som påverkar och gör verklig skillnad. Detta genom att ändra sättet vi interagerar med teknologi. från en rad olika verksamheter och branscher.

Collaboration is key

Vår mångfald gör oss skickliga och vi tar vara på individers erfarenheter och kompetenser, för att åstadkomma fenomenala saker tillsammans, vi litar på varandra och ställer upp för varandra.

Build for life

Via vårt innovativa skapande så kreerar vi hållbara lösningar som förenklar och förverkligar livet för många människor och organisationer. Vi verkar i många olika branscher och områden där vi med hållbarhetstänk och kompetens förenklar människors vardag genom digitalisering.

 

Human IT är certifierad enligt Great Place To Work.

 

Vi siktar på att bli Sveriges bästa arbetsplats.

 

#proudtobehumanit

DET DIGITALA PARPLYET®

Human ITs aktiva stöd för att arbeta praktiskt med digital transformation.

 

Human IT har arbetat fram ett koncept för att stödja verksamheters arbete med digital transformation som ledde fram till handboken – ”Det digitala paraplyet”.

I boken har Human ITs strategikonsult Lars Wendestam sammanställt erfarenheter från dussintals projekt inom digitalisering.

Vår förhoppning är att boken kan hjälpa verksamheter med viktiga insikter och kunskap inför en digital verksamhetsutveckling, Inte minst vill vi hjälpa bolag med det som brukar vara svårast; Exakt var och hur ska jag börja i min egen organisation?

www.digitalaparaplyet.se

”En mycket välskriven och omfattande bok som erbjuder praktiska råd för att bedriva digital transformation. Boken är mycket användbar på flera olika nivåer och förklarar inte bara vad digital transformation är, utan också varför och hur du praktiskt planerar för att ta dig an digitala satsningar. Sammantaget är det en bok för alla som arbetar med digital transformation borde läsa!”

Andreas Nordin

Head of Digital Business Development & Strategy, AcadeMedia

Vårt gemensamma ansvar

Vi vill vara med och forma framtiden.

 

Företagande och personlig utveckling är viktiga faktorer och drivkrafter för en hållbar ekonomisk tillväxt. Vi vill gärna påverka samhället på både affärsmässiga och mjuka plan.

För oss är det också självklart att Human ITs ansvar ska sträcka sig långt utanför våra egna gränser. Vi skänker löpande pengar. Några av de organisationer vi stöttat under åren är UNICEF, Rädda barnen, Människor på flykt, Missing People.

Nyheter

Aktuellt hos oss

Det händer mycket hos oss på Human IT. Uppdatera dig bland annat om våra senaste nyheter, pressreleaser, nya medarbetare och vad som händer hos oss.