Lyssna på vår VD
Vår VD Markus Närenbäck hälsar välkommen.

Om oss – Human ITs formula

 • Tekniska IT-lösningar i världsklass
  +
  Kundupplevelse i fokus
  +
  Vår humana värderingsgrund
  =
  Human IT

Om oss

IT-lösningar med fingertoppskänsla

Vi hjälper dig och ditt företag och stärker konkurrenskraften genom att våra engagerade konsulter tillför strategisk IT-kompetens och lösningar med fingertoppskänsla, och detta med stor lyhördhet.

Vi anser att de bästa IT- lösningarna skapas i samarbete där alla bidrar med sin kompetens; det är självklart att som konsult ligga i framkant inom sitt kompetensområde och därmed att ständigt utvecklas. Det är vad vi kallar för IT-lösningar i Världsklass!

Detta är grunden för vår verksamhet och för dig som delar denna syn ska vi vara det självklara valet. Vi vet att det finns en enorm potential i att vårda företagskulturen. Human IT´s ledning lägger därför stor vikt vid att lägga kraft på att stärka och bekräfta de värderingar som organisationen står för, internt och externt.

Human IT - Om Oss

Human IT´s framgång bygger på riktigt nöjda kunder och engagerande medarbetare.

Historik

Human IT – En avknoppning från Lexicon IT-konsult

Lexicon IT-konsult became Human IT

Human IT har sin historia inom varumärket Lexicon IT-konsult.

Human IT är den del inom Lexicon IT-konsult som de senaste åren haft den snabbaste tillväxten och som är mitt i kundernas komplexa processer för att digitalisera och effektivisera med IT.

Att vi nu byter namn till Human IT gör att vi kan tydliggöra våra fantastiska kompetenser, erbjudanden och de resultat vi skapar för kunder genom våra mer än 150 medarbetare i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Att vi dessutom byter namn till Human IT handlar om att vi vill tydliggöra bolagets viktigaste värderingar – humanism.

Värderingar är viktiga

Våra värderingar inbegriper att behandla alla med respekt utan fördomar eller förutfattade meningar oavsett religion, etnicitet, funktionshinder, könsidentitet, sexuell läggning eller ålder.

Värdegrund

Gemensam värdegrund

Human IT är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs med fokus på våra grundvärderingar.

Vad betyder “human” i Human IT?

Summering efter grupparbete i ledningsgruppen och med våra konsulter;

“Vi bryr oss om dem vi jobbar med och för och visar varandra förtroende, tillit, ärlighet och respekt.”

Human IT - 5 budord
Human IT - Värderingar

Vårt ansvar

Vårt gemensamma ansvar

 • Vi vill vara med och forma framtiden

  Företagande och personlig utveckling är viktiga faktorer och drivkrafter för en hållbar ekonomisk tillväxt. För oss är det också självklart att Human IT´s ansvar ska sträcka sig långt utanför våra egna gränser och vi vill gärna påverka samhället på både affärsmässiga och mjuka plan.

  1 / 2
 • Unicef, Rädda Barnen, Missing People

  Vi har för nionde året i rad valt bort att ge våra anställda och kunder fysiska julklappar. Istället skickar vi julklappar i form av pengar till en välgörenhetsorganisation. Några av de organisationer vi stöttat under åren är UNICEF, Rädda barnen, Människor på flykt, Missing People. I år donerade vi pengar till UNICEF.

  1 / 2