Du borde vara kund

Att samarbeta med Human IT innebär en löpande och öppen dialog, ärliga diskussioner och ett rent samvete. Med en direktkontakt med en representant som gör sitt yttersta för att inte bara förstå ditt behov utan även din verksamhet.

Kontakta oss för att se hur vi kan göra ditt liv enklare

Vi jobbar klimatkompenserat

Hela vår verksamhet är klimatkompenserad, inklusive varenda konsult. För att uppnå detta samarbetar vi med Carbon Capture Company, och tillsammans säkrar vi upp svensk skog och dess koldioxidbindning. 

Med en förenklad modell räknar man med att ett träd binder någonstans mellan 10 och 40 kg koldioxid varje år. Det är det allra bästa sättet att dra ned på sitt koldioxidavtryck och minska klimatförändringarnas effekter.

Din framtida kollega

Vi har din framtida kollega, och vi väntar bara på att sammanföra er. Hen är en humanit ut i fingerspetsarna och har genomgått alla säkerhetskontroller som du kräver.

Arbetsområdet är obegränsat i och med att vi inte inriktar oss på några speciella branscher, och våra inkommande medarbetare besitter kompetens enligt dina specifikationer.

Human IT har blivit utnämnt till en av Sveriges absolut bästa arbetsplatser, och det syns på vår genomsnittsanställningstid – den är mer än tre gånger så hög som hos de flesta företag i vårat skrå.

Med andras ord