Är du redo att ta nästa steg?
Ett steg du kan ta redan nu är att läsa om våra lediga tjänster.
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheter

  Som konsulter ger vi dig tillgång till många spännande projekt - både stora och små. Det innebär därför många karriär- och utvecklingsmöjligheter. Tillsammans tar vi fram de kunder och uppdrag som passar bäst för dig.

  1 / 4
 • Kompetensutveckling – Lär nytt hela livet

  Hos oss får du möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i din yrkesroll. Vi satsar på en nära dialog med återkoppling, utvecklingsplaner och kompetensutveckling – bland annat har varje konsult en konsultpott att använda för detta ändamål. Hur har du det idag?

  1 / 4
 • Starkt medarbetarfokus

  I vår affärsidé ligger en stark syn på att belöna framgångsrika prestationer med marknadsmässig ersättning och goda utvecklingsmöjligheter, vi kallar det ett starkt medarbetarfokus. Varje enskild medarbetare gör skillnad hos oss.

  1 / 4
 • Förmåner

  Vi vill att du ska trivas och må bra med dina uppdrag och med dina arbetskamrater. Ditt hälsotillstånd är viktigt! Därför har vi bland annat möjlighet till flextid, sjukvårdsförsäkring, subvention av träningskort m m. Självklart är anslutna till kollektivavtal.

  1 / 4
Människor är viktiga

Hos oss räknas alla och det är precis så vi gillar att ha det. Vår företagskultur sitter inte i väggarna. Den finns i huvudet på de människor som är Human IT och den vandrar ut och in genom entrén varje dag. Det är våra medarbetare som bär och utvecklar vår företagskultur, ett av våra starkaste kort i konkurrensen med andra likvärdiga företag på marknaden.

Vår kultur

Gemensam värderingsgrund

Human IT är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs med fokus på våra grundvärderingar som är Humana, Kompetenta, Engagerade, Rådgivande och Teamorienterade.

Vi inser att en sund företagskultur växer fram i en organisation där det finns ett öppet samtalsklimat och där medarbetarskap är lika viktigt som ledarskap.

Det som binder samman våra medarbetare är att alla valt just oss som arbetsgivare.

Human IT - Värdegrund

Välkommen att hälsa på oss
och se hur vi har det!

Vår kultur

Välkommen in till vårt kontor

Hos oss har vi roligt på jobbet. På riktigt!  Med spännande kundprojekt, sociala aktiviteter och kompetensutveckling som får oss att växa personligen och tillsammans med våra medarbetare.

 • Gamingnight

  RedHat Forum

 • AW med VR

  Gokart

 • Prins Bertils Bowl

  Kunddragning

Medarbetare Michel berättar

 • "Human IT skapar en mycket bra känsla av gemenskap och tillhörighet, något jag tror inte bara ger nöjda medarbetare utan även främjar teknisk nyfikenhet och framsteg."

Våra medarbetare

Möt några av våra medarbetare

– Kanske dina framtida kollegor!
Våra drygt 130 medarbetare är IT-specialister inom bland annat erbjudandeområden som Business Consulting, Cloud, Systemutveckling och Webb/integration. Underliggande sker förändring i alla företag där den digitala transformationen ställer nya krav och samtidigt krävs att traditionell IT bedrivs på ett effektivt sätt.

 • Conrad Letelier är systemutvecklaren som enligt honom själv “älskar måndagar”. Conrad är mångsidig och lösningsorienterad men framförallt är han rolig att arbeta med.

  Conrad Letelier

  Anton Alfsson är en nyfiken Javautvecklare med bred kompetensbas. Det surrande eller brummande ljudet på kontoret identifierar enkelt var Anton befinner sig. Anton pratar gärna om hockey och grillning.

  Anton Alfsson

 • Magnus Frennesson är ansvarig för Systemutveckling och Test i södra Sverige. Med hans tekniska bakgrund är Magnus både en engagerad och förtroendegivande ledare som brinner för kompetensutveckling och kvalité. Magnus är en av våra största eldsjälar som förutom är en av grundarna till “Kvartalsrapporten” även är instruktör inom högintensiv träning.

  Magnus Frennesson

  Ulf Börjel

 • Arun Kumar är en av våra nya på testsidan. Han har tidigare jobbat med att automatisera test och kvalitetssäkra bettingsajter.

  Arun Kumar

  Annemieke Wassink sitter på uppdrag som Monitoring Service Manager just nu och är en hejare på nät och infrastruktur, utöver att hon är väldigt duktig på Shuffleboard. Det är tack vare Annemieke som det blev en union med B2SYD en gång i tiden.

  Annemieke Wassink

 • Tobias är Linuxkonsult, just nu på uppdrag som A-MQ specialist hos vår kund som levererar telematiklösningar.
  Tobias är lösnings- och teamorienterad och intresserad av att så väl att spela VR som att spelutveckla till VR på sin fritid.

  Tobias Emanuelsson

  Tony är Linuxkonsult med en bakgrund inom Storage. Just nu sitter Tony i rollen som Applikationsspecialist hos vår kund inom bank och finans. Fritiden spenderar Tony med sin familj och när tid finnes, målar han eller programmerar olika projekt.

  Tony Olsson

 • Ingvar är Senior Systemutvecklare, just nu på uppdrag hos kund inom Automotive. Ingvar sitter just nu i slutet på ett leveransprojekt och är känd för sitt engagemang i teamet.

  Ingvar Skjelbreds

  Jonas är Linuxkonsult, just nu på uppdrag som A-MQ specialist hos vår kund som levererar telematiklösningar. Jonas kommer från Telekombranschen och spenderar sin lediga tid med att umgås med familj och att gejma.

  Jonas Svensson

 • Karl är Linuxkonsult, just nu på uppdrag som A-MQ specialist hos vår kund som levererar telematiklösningar. Karl är teknikälskare ut i fingertopparna och drivs av problemlösning. Karl är även vår ledande Gokart-vinnare som privat gärna spelar brädspel avnjutandes av en mörk öl.

  Karl Brodén

  Marek är Opensource-specialiserad systemarkitekt och på uppdrag hos ett produktbolag inom transportindustrin. Uppdraget innebär bland annat att förbättra kundens IT-miljö. Privat har Marek en passion för klättring.

  Marek Grudzinski

 • Mikael är Linuxkonsult och applikationsspecialist, just nu på uppdrag hos en kund som tillhandahåller telematiklösningar. Mikael är i grunden Javautvecklare och älskar problemlösning. Privat gillar han att umgås med familjen, kolla på hockey och lyssna på metal.

  Mikael Ynghammar

  Mats Lundqvist

 • Baxley Miceli, ansvarig för Infrastructure på Human IT. Med en gedigen teknisk bakgrund och ett äkta amerikanskt leende har han först byggt upp sitt egna företag B2SYD. Har sedan inträdet i Human IT lyckats dubbla sitt man/kvinnskap och lagt grunden för något riktigt stort. En person som bryr sig mer om sina konsulter får man leta länge efter.

  Baxley Miceli

  Richard Skog är just nu inne på Ikano som BA/Test Manager, men stöttar även oss internt i strategiska frågor. Han är den konsult som varit längst hos oss och är inte rädd för att ställa krav eller tycka till.

  Richard Skog

 • Lars är en av våra mest erfarna Senior Business Consultant med flera specialistområden. Lars är författare till två böcker och flera av våra white papers. Inom Digital Transformation och Digitalisering har Lars en nästan unik insikt i den förändring som pågår.

  Lars Wendestam

  Fredrik Kullberg, är en webbutvecklare som sitter inhouse med uppdrag hos kunder i såväl Malmö som Stockholm. PHP är där han sitter som bäst. Fredde har en svårslagen samling kulturella tröjor av olika slag.

  Fredrik Kullberg

 • Isabell Garsten Schön, Webbutvecklare på inhouse-uppdrag just nu. Det är med CSS som hon briljerar, även om hon levererar hela spektrat av Frontend. Hon är vår solstråle och unnar oss ibland fantastiska cupcakes.

  Isabell Garsten Schön

  Markus Närenbäck

 

Träffa oss

 

Bli en av oss!

 • Delar du våra värderingar?
 • Har du alltid användaren människan i fokus?
 • Är du en teamplayer?

Då vill vi gärna träffa dig!

DET LÅTER SPÄNNANDE – Jag vill ta kontakt

 

Eller skicka in en spontanansökan >

Se vilka tjänster vi söker just nu >

Human IT - Jobba med oss