2023-07-01

Ärlighet & ansvarstagande

Mattias Dahl

Mattias Dahl

När det kommer till företagande är det viktigt att vara ärlig och pålitlig. Att bygga upp ett rykte som en person som håller sitt ord är avgörande för att få förtroende från både kunder och affärspartners. 

Men det räcker inte att bara vara ärlig och pålitlig. Vi måste också vara ansvarstagande när det kommer till miljön. Vi är alla medvetna om de skador som vår planet har lidit av under de senaste åren, och det är vårt ansvar att göra vad vi kan för att minska vår påverkan på miljön.

 R&D Special Focus: Green Technology - Research & Development World

Som företagare är vi i en unik position att göra skillnad. Vi kan ta initiativ för att minska vårt koldioxidavtryck, minska vår användning av engångsplast och hitta sätt att återanvända och återvinna material och produkter.

Vi måste också hålla våra löften och leverera vad vi lovar, och våga vara öppna och ärliga om eventuella problem som kan uppstå längs vägen. När det gäller miljöansvar, måste vi ta initiativ för att minska vår påverkan på miljön, och också arbeta för att hjälpa andra att göra detsamma.

Genom att arbeta på detta sätt kan vi skapa en bättre framtid för oss själva, våra kunder och vår planet. Så, låt oss ta ansvar och göra vad vi kan för att vara ärliga, pålitliga och miljövänliga affärspartners.

När du hyr en konsult från Human IT gör du en god insats även för hållbarheten – vi klimatkompenserar varenda konsult!

Work somewhere great

Livet är på tok för kort för dåliga arbetsförhållanden, därför är Human IT certifierad enligt Great Place To Work.

Vi siktar nu på att bli Sveriges bästa arbetsplats.

https://career.humanit.se/