Hållbar digitalisering
Tillsammans bidrar vi i omställningen till ett fossilfritt samhälle

Hållbar digitalisering

 

Human IT levererar lösningar där kundens affärsverksamhet ger så låg resursförbrukning som möjligt och där klimat- och miljöpåverkan spelar en central roll.

Fokus är på hållbara IT produktionsprocesser där Human IT hela tiden arbetar med moderna metoder och lösningar för att kontinuerligt ligga i framkant och analysera olika data i syfte att identifiera de mest hållbara och effektiva lösningarna.

För att möta framtidens utmaningar och krav redan idag krävs hållbar digitalisering. Human IT säkerställer ert företags resa mot ett hållbart företag där ni bidrar till omställningen till ett fossilfritt samhälle.

Det här är vår värdegrund

 

Human IT är ett värderingsstyrt företag. Det är viktigt för oss att vår verksamhet bedrivs i enlighet med våra värderingar och är vägledande för hur vi arbetar.

Create for impact

Genom engagerade och passionerade medarbetare så skapar vi värde som påverkar och gör verklig skillnad. Detta genom att ändra sättet vi interagerar med teknologi. från en rad olika verksamheter och branscher.

Collaboration is key

Vår mångfald gör oss skickliga och vi tar vara på individers erfarenheter och kompetenser, för att åstadkomma fenomenala saker tillsammans, vi litar på varandra och ställer upp för varandra.

Build for life

Via vårt innovativa skapande så kreerar vi hållbara lösningar som förenklar och förverkligar livet för många människor och organisationer. Vi verkar i många olika branscher och områden där vi med hållbarhetstänk och kompetens förenklar människors vardag genom digitalisering.

 

Parisavtalet

 


Koldioxidhalten i atmosfären måste minska – genom att både öka inbindningen av koldioxid och reducera utsläppen. Det krävs att vi arbetar med båda verktygen samtidigt för att vi så snabbt som möjligt skall nå netto noll utsläpp.

DET DIGITALA PARPLYET®

Human ITs aktiva stöd för att arbeta praktiskt med digital transformation.

 

Human IT har arbetat fram ett koncept för att stödja verksamheters arbete med digital transformation som ledde fram till handboken – ”Det digitala paraplyet”.

I boken har Human ITs strategikonsult Lars Wendestam sammanställt erfarenheter från dussintals projekt inom digitalisering.

Vår förhoppning är att boken kan hjälpa verksamheter med viktiga insikter och kunskap inför en digital verksamhetsutveckling, Inte minst vill vi hjälpa bolag med det som brukar vara svårast; Exakt var och hur ska jag börja i min egen organisation?

www.digitalaparaplyet.se

”En mycket välskriven och omfattande bok som erbjuder praktiska råd för att bedriva digital transformation. Boken är mycket användbar på flera olika nivåer och förklarar inte bara vad digital transformation är, utan också varför och hur du praktiskt planerar för att ta dig an digitala satsningar. Sammantaget är det en bok för alla som arbetar med digital transformation borde läsa!”

Andreas Nordin

Head of Digital Business Development & Strategy, AcadeMedia

Vårt gemensamma ansvar

Vi vill vara med och forma framtiden.

 

Företagande och personlig utveckling är viktiga faktorer och drivkrafter för en hållbar ekonomisk tillväxt. Vi vill gärna påverka samhället på både affärsmässiga och mjuka plan.

För oss är det också självklart att Human ITs ansvar ska sträcka sig långt utanför våra egna gränser. Vi skänker löpande pengar. Några av de organisationer vi stöttat under åren är UNICEF, Rädda barnen, Människor på flykt, Missing People.

Nyheter

Aktuellt hos oss

Det händer mycket hos oss på Human IT. Uppdatera dig bland annat om våra senaste nyheter, pressreleaser, nya medarbetare och vad som händer hos oss.