Framtidens DevOps
Häng med på vår framgångsresa. Tillsammans bygger vi våra kunders DevOps-lösningar!

Göteborgs vassaste DevOps-team växer

 

Idag är vi 25 specialister – men vi vill bli fler.
Får vi berätta mer över en kaffe?

Är vi rätt för dig?

Vi söker dig som älskar teknik, blir jätteglad av Linux, molnlösningar och teamwork. Du vill komma till oss för att arbeta med spetskompetens inom DevOps, utvecklas såväl professionellt som personligt, och njuta av friheten att utforska dina största personliga intresseområden.

Vi är Human IT i Göteborg

Human IT Väst är specialister inom DevSecOps med stark kompetens inom allt ifrån utveckling, containers, infrastruktur till säkerhet. Tillsammans är vi helt enkelt full stack DevSecOps-konsulter!

Som medarbetare hos oss har du möjlighet att direkt påverka arbetet med bolagets strategi framåt, vilka satsningar på partnerskap och ny teknik som görs samt hur vi skall vara som konsultbolag och arbetsgivare.

Vårt motto är ”laget före jaget”, du har en mycket närvarande chef, en personlig utvecklingsstrategi och ett starkt team bakom dig. Vi har många gemensamma satsningar tillsammans med våra partners så som Redhat, Microsoft och AWS samt våra kunder som ger dig en oerhört stor spelplan.

Här i Göteborg är vi ett starkt sammanhållet team på 25 personer.

 

 

Teresa Utkovic

VD VÄST

[email protected]
070-333 45 54

 

 

Sara Carling

KONSULT- & KUNDANSVARIG

[email protected]
073-374 65 24

Du borde vara här

Vår företagskultur sitter inte i väggarna. Det är våra medarbetare som bär och utvecklar den, och varje enskild medarbetare gör skillnad. Vi arbetar aktivt med att stärka och bekräfta de värderingar som organisationen står för, både internt och externt. I detta ingår att vårda ett öppet samtalsklimat där medarbetarskap är lika viktigt som ledarskap.

Våra sociala och kompetensutvecklande aktiviteter gör det möjligt för oss att vara familjära och personliga, trots att vi verkar i en konsultmiljö. Vi gillar att vara med varandra.

 

Human IT är certifierad enligt Great Place To Work.

Vi siktar på att bli Sveriges bästa arbetsplats.